Yasam Forum - Yaşamın Tüm Renkleri ...  > YAŞAMIN İÇİNDEN > Haber Magazin > ÖSYM, Eylül'deki KPSS'yi İkiye Ayırdı...
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÖSYM, Eylül'deki KPSS'yi İkiye Ayırdı...  (Okunma Sayısı 35 defa)
23 Temmuz 2008, 09:34:11
endazeyar
Yaşamkolik
*

« : 23 Temmuz 2008, 09:34:11 »

ÖSYM Başkanlığı, Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim/Önlisans için başvuru yapan aday sayısının fazla oluşu ve bunun sonucunda bazı sınav merkezlerinde sınava girecek aday sayısının sınav merkezinin kapasitesinin çok üzerinde olması nedeniyle sınavın ortaöğretim ve önlisans düzeyinde iki ayrı oturumda yapılmasına karar verdi. İşte detaylar....

DUYURU

(22.07.2008)

2008 Kamu Personel Seçme Sınavına (Ortaöğretim/ Önlisans) Başvuran Adaylar

21 Eylül 2008 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim/Önlisans için başvuru yapan aday sayısının fazla oluşu ve bunun sonucunda bazı sınav merkezlerinde sınava girecek aday sayısının sınav merkezinin kapasitesinin çok üzerinde olması nedeniyle sınavın ortaöğretim ve önlisans düzeyinde iki ayrı oturumda yapılması zorunluluğu ortaya çıkmıştır. Buna göre söz konusu sınava ortaöğretim düzeyinde girecek adaylar için sınav 21 Eylül 2008 Pazar günü saat 9:30’da, önlisans düzeyinde girecek adaylar için ise 21 Eylül 2008 Pazar günü saat 14:30’da gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

ÖSYM Başkanlığı

endazeyar'in Imzasi
23 Temmuz 2008, 20:15:18
celinedion
ÇoooK TaTLı
Yaşamkolik
*

« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2008, 20:15:18 »

yaw olur mu hıç bolee sacmalıkkkkk yanııı.....

kopya olayı olur ya bıze haksızlık olur  çokkızdım çokkızdım çokkızdım
celinedion'in Imzasi
23 Temmuz 2008, 20:57:28
yagmurlinka
TIKKAT SÜRÜCÜ ADAYI
Yaşamkolik
*

aşkından ölsemde bilmeyeceksin :(((

« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2008, 20:57:28 »

habu kopya olayı benım aklıma hıc gelmemıstı ha dumur
yagmurlinka'in Imzasi
SIFIR KILOMETREYENI BIR ARABA ALIRIM MAHALLEDE ERKEKLERE BEN HAVAMI ATARIM GOZLUGUMU TAKARIM BIRDE GAZA BASARIM ... BAS GAZA YAGMUR BAS GAZA KIM TUTAR SENI BAS GAZA YOLLAR SENIN HIC DURMA  
27 Temmuz 2008, 00:21:32
celinedion
ÇoooK TaTLı
Yaşamkolik
*

« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2008, 00:21:32 »

yaw olmaz bole nasıl olur kopya olayı olur...

nasıl yapacaklar merak ettım dogrusu.ögleden sonra olanlara başka sorular mı soluyacak onu yapsalar bıle haksızlık yanıııı Sad Sad Sad
celinedion'in Imzasi
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: